Charity Dinner – Winter edition 2022

Wat hebben we ontzettend genoten van inmiddels de zevende editie van het WE-support Charity Dinner! Op 26 november beleefden 200 gasten het hartverwarmende Charity Dinner bij i‑team Global. “Fantastische culinaire avond, een ware experience”, een veel gehoorde reactie op de avond. En zo was het ook: een diner met 6 culinaire kunstwerken, bereid door vier sterrenchefs, omringd door smaakvolle en met uiterste precisie geselecteerde wijnen. Dit alles werd muzikaal omlijst door de Tiny Little Big Band, naar eigen zeggen de meest stijlvolle band van Nederland. Kortom, een onvergetelijke totaalbeleving met warme mensen, goede gesprekken en een fantastische opbrengst van ruim € 53.000 voor vijf goede doelen: Bambanani, Made Blue, SKOV, De Zonnebloem en i-support. Conclusie: missie geslaagd!

Samen bereiken we meer

Frank: “Door mensen met dezelfde interesse samen te brengen, biedt WE-support elke ondernemer uit de regio de kans om een sociale bijdrage te leveren. Als facilitator zorgen we ervoor dat jij als supporter (donateur) niet alleen een schouderklopje krijgt voor je support, maar ook een leuke beleving. We kiezen voor persoonlijk contact, proberen een relatie op te bouwen met onze supporters. Dat echte wij-gevoel. We moeten het tenslotte samen doen!”

Huub sluit af en blikt al vooruit: “De genodigden konden intekenen voor een tafel. De tafelheer nodigt 7 gasten uit, dat maakt het gezelschap gemêleerd en wisselend. De tafelgasten betalen en bepalen de financiële support aan de goede doelen; i-team verdubbelt het bedrag. Dit keer mochten Bambanani, Made Blue, SKOV, De Zonnebloem en i-support cheques met verrassend hoge bijdragen in ontvangst nemen.

In 2023 worden er opnieuw twee Charity Dinners georganiseerd op 23 juni en 24 november. Met genoegen kunnen we mededelen dat de tafels voor 23 juni al bijna volgeboekt zijn. We kijken nu al uit naar weer een fantastische avond!