GOEDE DOELEN

WE-support heeft een aantal goede doelen gekozen waar wij jaarlijks collectief geld voor inzamelen middels het organiseren van evenementen. Dagelijks zetten de ambassadeurs van deze doelen zich in om van betekenis te zijn voor een ander, om de wereld weer een beetje mooier te maken. Deze mensen dragen wij een warm hart toe en helpen wij ze graag in hun missie.

Elke donatie is van harte welkom! Stichting We-support zorgt dat alle donaties voor 100% terecht komen bij deze 5 goede doelen.

Ik kom naar een event!

Bent u niet in de gelegenheid om naar één van onze events te komen, maar wilt u toch graag doneren? U kunt dan uw bijdrage overmaken naar rekeningnummer

NL44 RABO 0340 5217 40 t.n.v. Stichting WE-support.

Vergeet niet daarbij te vermelden welk goed doel u wilt steunen. Wij danken u hartelijk.

I-SUPPORT

Het doel van Stichting i-support is het ondersteunen en financieren van projecten in de gemeenten Meierijstad en Eindhoven die de sociale en intellectuele ontwikkeling van kinderen en het welzijn van ouderen bevorderen. Denk daarbij aan het maken van een nieuwe website voor het Pieter Brueghelhuis, het leveren van laptops voor basisschool De Uilenbrink of ondersteunen van het initiatief T+Reizen in Eindhoven waarbij veldtripjes naar bedrijven in de buurt worden georganiseerd. De stichting i-support wordt financieel mede door i-team Global ondersteund maar werkt volledig onafhankelijk onder leiding van bestuursleden Alexander van Groenendael, Jeanne van de Ven en Goof van Nunen. Lees meer op: www.i-support.com

“Als succesvol ondernemer ben je schatplichtig aan de regio die jouw ondernemerschap mede mogelijk heeft gemaakt. Vanuit die visie ondersteunt Stichting I-support kwetsbare ouderen en kinderen in de regio Veghel – Eindhoven”

– Alexander van Groenendael, Bestuurslid i-support – 

DE ZONNEBLOEM – regio Eindhoven

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Jong én oud! Al meer dan 65 jaar. Daarom blijven ze dat doen waar ze altijd al goed in waren: contacten leggen, gezelligheid brengen, activiteiten organiseren en vakanties mogelijk maken. Maar ook komen ze met nieuwe oplossingen zoals het te huur aanbieden van de Zonnebloem rolstoelauto verspreid over heel Nederland. Samen met attractieparken en musea zorgen we ervoor dat ze ook toegankelijker worden voor mindervaliden. Lees meer op www.zonnebloem.nl. WE-support heeft zich met name verbonden aan De Zonnebloem in regio Eindhoven.

“Dankzij uw donaties kunnen we mensen met een lichamelijke beperking in de regio Eindhoven behoeden voor een sociaal isolement.”

– Karel Smetsers, De Zonnebloem – 

STICHTING VRIENDEN VAN BAMBANANI

De Vrienden van Bambanani helpen niet vanuit liefdadigheid, maar vanuit de overtuiging dat dit lokale probleem om een structurele lokale oplossing vraagt. Dat doen we door onze Day Care Centers in Zuid-Afrika stap voor stap zelfredzaam te maken. Kinderen die naar een Day Care Center gaan, lopen minder risico op ondervoedings ziekte en misbruik. Krijgen meer ruimte om te dromen en betere kansen om die dromen waar te maken. Deze ‘Bambanani Community Development Organization’ volgt de ontwikkelingen ter plekke, komt in actie zodra dat nodig is en fungeert als werkgever van alle plaatselijk betrokkenen zoals de field- en bouwcoördinatoren. Lees meer op www.bambanani.org

” Ik geloof in het realiseren van dromen van de meest kwetsbare groep in de samenleving, kinderen van 0-6 jaar oud die leven in townships in Zuid-Afrika. Zonder dromen geen toekomst! Bambanani, Growing dreams.”

– Ed Rakhorst, Stichting Bambanani – 

STICHTING KINDERONCOLOGISCHE VAKANTIEKAMPEN (SKOV)

SKOV organiseert al sinds 1985 vakanties en activiteiten voor kinderen met kanker. Door directe contactpersonen in de ziekenhuizen, zijn we altijd op de hoogte van de medische ontwikkelingen van de kinderen. Alleen door dit directe contact is het mogelijk hoogwaardige en veilige omstandigheden te creëren waar kind en ouder zich gerust bij kan voelen. De begeleiding van de activiteiten is in handen van zeer ervaren vrijwilligers en gaat een goed voorbereid medisch team mee. Het doel is om kinderen weer even kind te laten zijn. Even geen ziekenhuis meer, maar lol maken met leeftijdsgenootjes. De activiteiten zo onvergetelijk maken dat ze weer nieuwe energie krijgen daar waar het zo hard nodig is. Daar doen ze het voor. Lees meer op: http://www.skov.org

“Samen met de vrijwilligers wensen we dat alle kinderen met kanker nog jaren lang ‘gewoon weer kind’ kunnen zijn door ze mee te nemen op een SKOV activiteit: even geen uitzondering zijn en intens kunnen genieten.”

– Remco Abeln, Voorzitter Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen – 

Naast deze goede doelen van WE-support, dragen we ook een warm hart toe aan het corporate goede doel dat gesteund wordt door i-team Global.

MADE BLUE

Wij willen schoon drinkwater voor iedereen. Wij geloven dat we de hele wereld toegang kunnen geven tot veilig drinkwater. Daarom maken wij, Made Blue, water van water. Op steeds meer plekken spiegelen wij ons dagelijks watergebruik naar landen waar schoon drinkwater niet vanzelfsprekend is. Door samen te werken met ervaren partners kunnen wij tegen beperkte kosten de toegang tot drinkwater realiseren én onderhouden. Bekijk hiernaast de video.