Laat je een berichtje achter?

Stichting WE-support, de naam zegt het al. ‘WE’ staat voor samen. Want samen bereik je meer dan alleen. Dat geldt ook voor onze WE-supporters, oftewel donateurs. Samen beleven we de leukste momenten tijdens onze events.
Graag horen we jullie reacties en ervaringen. Laat je een berichtje achter in ons gastenboek? Dankjewel!

 

Laat iets achter in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht en je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
51 berichten.
Xander Verhaal schreef op 22 juni 2024 om 15:22
Wat een geweldige avond wederom! Enorm genoten van alle prachtige verhalen en initiatieven, het eten en de wijnen!!

Hopelijk is er volgende keer meer aandacht voor de verhalen en houden mensen gewoon hun mond dicht tijdens deze interviews en presentaties. Verder niets dan lof!
Karel Smetsers schreef op 18 december 2023 om 14:24
Mevrouw en meneer van de Ven, medewerkers van I-Team Global en alle aanwezigen op het We Support Charity Event van 24 november jl , namens De Zonnebloem Eindhoven bedankt voor de geweldige donatie van ruim 10.000 euro. We bestaan volgend jaar 75 jaar en het geld komt erg goed van pas om mooie aktiviteiten voor onze deelnemers van te financieren.
Danny van Strien schreef op 15 december 2023 om 23:27
Mooi Website en Gastenboek

DJ en Tekstschrijver Muziek Single.s Danny van Strien Ringtone Ik heb Geleefd Dan ben je Beroemd

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor
Arno Berwers schreef op 25 november 2023 om 10:22
Wat een mooie avond en wat een mooie opbrengst voor de goede doelen waaronder SKOV. Namens SKOV ontzettend bedankt aan iedereen die onze stichting een warm hart toegedragen heeft. Dann aan de organisatie en koks die dit mede mogelijk hebben gemaakt. En natuurlijk grote dank aan Frank van de Ven dat we hier onderdeel van uit mogen maken!
Danny van Strien schreef op 11 juli 2023 om 20:30
Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Populairste Muziek Promotor van Nederland en de Benelux met Talloze Artiesten Zangers en Zangeressen Danny van Strien
Karel Smetsers schreef op 27 juni 2023 om 12:29
En weer genoten van een topavond bij I-Team. Geweldige entourage, culinaire hoogstandjes bereid door 4 Michelin-sterrenchefs, begeleid door fantastische wijnen, lekkere live muziek en een cheque van ruim 9500 euro voor ons goede doel: De Zonnebloem Eindhoven. Met dit fantastische bedrag kunnen we weer mooie dingen doen voor onze doelgroep: Eindhovense mensen met een lichamelijke beperking behoeden voor een sociaal isolement. Iedereen hartelijk dank en tot 24 november.
Arno Berwers schreef op 26 juni 2023 om 13:58
Wat een geweldige avond. Heerlijke gerechten, goede gesprekken en natuurlijk een prachtige bijdrage voor SKOV mogen ontvangen. Hartelijk dank en heel graag tot de volgende editie!
Roel de Haas schreef op 26 juni 2023 om 12:27
We hebben wederom genoten van een geweldig avond georganiseerd door We Support. Wat een beleving van gerechten, wijnen, muziek en bevlogen mensen. Ook weer een mooie opbrengst voor de goede doelen, waarvoor applaus. We hebben al weer gereserveerd voor 24 november!!
Karel Smetsers schreef op 8 december 2022 om 14:47
En wederom een fantastische avond tijdens het We-Support charity dinner van 26 november jongstleden.!!!
4 Michelin sterrenchefs verzorgden een culinair hoogstaand 6 gangendiner dat werd begeleid door bijpassende wijnen. The little big band, met Franklin Brown als zanger, zorgde tijdens het diner voor stemmige achtergrond muziek en wat later op de avond voor heerlijke dansmuziek waarbij de voetjes van de vloer gingen. Wij, als afvaardiging van De Zonnebloem regio Eindhoven, mochten een cheque met het fantastische bedrag van 7100 euro in ontvangst nemen. Hiervoor kunnen we weer mooie activiteiten organiseren voor eenzame mensen met een lichamelijke beperking om hen op deze manier bij de maatschappij betrokken te houden. Onze dank gaat uit naar mevrouw en meneer van de Ven, de medewerkers van I-Team Global en iedereen die deze avond tot een onvergetelijke heeft gemaakt. 23 juni 2023 zijn we weer van de partij.
Karel Smetsers schreef op 16 juli 2022 om 14:16
Wat hebben we op 24 juni jl weer genoten van een fantastische avond in het pand van I-Team Global. Culinaire hoogstandjes, bereid door 3 sterrenchefs met hun keukenbrigades, werden, begeleid door zorgvuldig geselecteerde wijnen, omlijst door entertainment van hoog niveau in een mooie setting. 6 geselecteerde goede doelen werden verrast met een cheque met daarop een geweldig bedrag waardoor zij hun goede werk kunnen blijven voortzetten. Namens alle gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem regio Eindhoven dank aan mevrouw en meneer van de Ven en hun medewerkers en de 2 extra donateurs voor de gulle bijdrage.
Wanda Arts schreef op 30 april 2020 om 16:46
Super bedankt voor de heerlijke maaltijd. We hebben met ons gezin genoten.#staysafe
Karel Smetsers schreef op 23 december 2019 om 15:26
Beste mevrouw en meneer van de Ven, de medewerkers van I-Team Global en alle gasten: bedankt voor de geweldige avond die we op 19 december jongstleden weer mochten beleven. Culinaire hoogstandjes begeleid door de meest fantastische wijnen, mooie ambiance en geweldig entertainment. En dat alles in het kader van 5 goede doelen die alle weer een prachtig geldbedrag in ontvangst mochten nemen.
Fijne feestdagen allen en tot juni 2020!!!!!
Karel Smetsers,
namens De Zonnebloem, regio Eindhoven.
Frans schreef op 19 december 2019 om 21:40
Prachtige avond , met een geweldige ambiance, top koks en een prachtig diner. Een avond waar voor de goede doelen, die een prima verhaal verteld hadden, een heel mooi bedrag is opgehaald.
Of te wel een groot compliment .
De Geus schreef op 19 december 2019 om 21:35
Geweldige avond die wederom de ogen doet openen en dankbaar maakt voor datgene wat wij allen beschouwen als “normaal”. Hulde voor de organisatie van deze avond die ons doet beseffen dat we ten allen tijden niet moeten stoppen om ons heen te blijven kijken en beseffen wat we kunnen betekenen voor de mensen om ons heen, op welke wijze dan ook.
Helmond friends schreef op 19 december 2019 om 21:33
Bedankt voor een gezellige avond met muziek en heerlijke gerechten. Succes alle goede doelen die worden gesteund!
Robbert schreef op 19 december 2019 om 21:32
Het was een fantastische avond hebben erg erg van kunnen genieten en het eten was voortreffelijk. Wat een ontzettend mooi initiatief om op deze manier vijf goede doelen te sponsoren. Op naar nog een paar mooie jaren.
Peter Stassen schreef op 19 december 2019 om 21:31
We hebben onze gasten en ons zelf weer op een fantastisch culinair avontuur mogen trakteren. Dit in een ambiance waar goede doelen worden gesteund is natuurlijk een fantastische combinatie.
Robin Pot schreef op 19 december 2019 om 18:26
Heel gaaf! Wat een ambiance..
Machiel van Dooren schreef op 19 december 2019 om 18:24
Namens #teamblue veel dank voor de impactvolle samenwerking en wederom fantastische avond in het I-mop HQ!

#makeitblue
Frank schreef op 19 december 2019 om 18:24
En het water is natuurlijk het lekkerst!