29 november ’24 – CHARITY DINNER

Het WE-support Charity Dinner is een avond waarin u kunt genieten van geweldige gerechten van maarliefst 4 chefkoks die hun krachten en creativiteit hebben gebundeld om een sterwaardig diner neer te zetten. Maakt u zich op voor een totaalbeleving. Een volledig verzorgd avondje uit met een verrassend diner, live entertainment en inspirerende verhalen vanuit de stichting WE-support.

En dat alles op een avond waar de opbrengst voor de volle 100% gaat naar deze goede doelen: SKOV, Bambanani, De Zonnebloem, Made Blue en i-support. Vele ondernemers zetten zich belangeloos in voor deze avond. Zij zorgen ervoor dat deze avond een succes gaat worden en een heel mooi bedrag gaat opleveren.

Helpt u mee door nu meteen een tafel te reserveren? We hebben een maximaal aantal couverts, dus wees er snel bij.

Reserveer tafel

Helpt u mee door nu meteen een tafel te reserveren? We hebben een maximaal aantal couverts, dus wees er snel bij.

  • Wanneer : vrijdag 29 november 2024 vanaf 17:00 uur
  • Waar : HQ i-team global, Hoppenkuil 27B
  • Wat : Compleet verzorgd 6 gangendiner met live entertainment
  • Kosten : de couvertprijs bedraagt € 159 per persoon, tafels van 8 couverts. (deelname is mogelijk met minimaal vier personen);

HET PROGRAMMA

Ontvangst: 17:00 uur  – Gasten stromen binnen en worden ontvangen en geplaceerd. 

Welkomstwoord: 18:00 uur – Eenmaal aan tafel, heten we u natuurlijk van harte welkom. 

Culinaire aftrap: 18:15 uur – Deze avond kunt u genieten van bijzondere gerechten van topchefs Gerard Wollerich, Dennis Middeldorp, Jermain de Rozario, Casimir Evens en Dick Middelweerd. 

Aandacht voor de goede doelen: 20:00 uur – Naast samen een heerlijke avond beleven, staat deze avond in het teken van het goede doel. Verhalen over de successen en ambities van de goede doelen, geven de avond een inspirerende touch. 

Afsluiting – Na de laatste gang is er de mogelijkheid om na te genieten een tafel of in onze sportsbar.  

BIJZONDERHEDEN

Dresscode: Ook deze editie hanteren wij de dresscode Tenue de ville

Walk & Talk: Dit jaar is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Walk & Talk; een inspirerende rondleiding door ons Experience Center.

Bob-service: op aanvraag. We serveren een passend wijnarrangement bij de culinaire gerechten waardoor u wellicht gebruik wilt maken van een Bob-service. U wordt met uw eigen auto thuisgebracht. (Beperkt beschikbaar, kosten zijn voor eigen rekening). Neem contact op voor meer informatie. Aan te vragen via events@i-teamglobal.com.

i-air: We ontvangen u in ruimtes waar we middels de i-air voor gezuiverde lucht zorgen.

WIE KOKEN ER VOOR U?

DENNIS MIDDELDORP

Restaurant: Sense in Den Bosch

“Eten moet spannend zijn, zonder afbreuk te doen aan het authentieke product”.

De geboren en getogen Bosschenaar haalt het beste uit dagverse ingrediënten: “Bij het bedenken van een gerecht wil ik de essentie van smaken samenbrengen. Genieten van smaak, kleur, mondgevoel, de sfeer; alles moet kloppen. Horeca heeft altijd zijn mijn bloed gezeten. “In 2008 startte ik een eigen restaurant; made Sense! In 2011 kwam de Michelinster, totaal onverwacht voor mij en mijn keukenbrigade. Wij waren namelijk gewoon bezig met onze passie en de gast!”

CASIMIR EVENS

Restaurant: Odille in Sint-Oedenrode

“Odille betekent rijkdom; blijvende herinneringen, verbindingen en verrassingen”

In 2023 opende Casimir zijn eigen Restaurant ODILLE in Sint-Oedenrode, waarmee hij een langgekoesterde droom realiseert. De open keuken krijgt bij ODILLE een geheel nieuwe betekenis. Met zijn kookstijl en gerechten wil Casimir zijn gasten lekker eten en een belevenis bieden. “Veel lokale producten, maar wel internationale smaken. Met specerijen als toevoeging in plaats van zout” Casimir runde voorheen VANE Restaurant & Skybar gelegen in het NH Collection Eindhoven Centre.

DICK MIDDELWEERD

Restaurant: De Treeswijkhoeve in Waalre

“Sfeer, kwaliteit en Brabants genieten staan bij mij centraal.”

Dick Middelweerd is chef-kok en eigenaar van restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre. “Ik vind het belangrijk om met lokale producten van Nederlandse bodem te koken met invloeden van buitenaf. Ik ben voortdurend bezig met nieuwe dingen, smaken en technieken. Ik vind het geweldig om met verse producten te werken die dicht bij de bron vandaan komen” Sinds 2013 bekroond met maar liefst twee Michelinsterren, staat hij met zijn fraaie restaurant aan de top van de Nederlandse Gastronomie.

JERMAIN DE ROZARIO

Restaurant: De Rozario in Helmond

“Alles draait om koken met heel je hart”

In 2016 gingen de deuren van De Rozario open en afgelopen jaar ontving hij al zijn eerste ster. Zoals Michelin zegt: ‘Hier degusteert u een keuken met punch en finesse.’ In De Rozario draait alles om koken met heel je hart. Zijn kookstijl is voornamelijk Aziatisch met een nadruk op Indonesië. “Verhalen vormen de basis voor mijn gerechten. Combinaties als zalm, dille en beetje komkommer kennen we wel. Zo maak je een gerecht. Een ziel krijgt het pas door het verhaal van de chef. De ingrediënten, de smaken, het verleden.“

De opbrengst gaat volledig naar:

SKOV logo