23 juni ’23 – CHARITY DINNER

Het WE-support Charity Dinner is een avond waarin u kunt genieten van geweldige gerechten van maarliefst 5 chefkoks die hun krachten en creativiteit hebben gebundeld om een sterwaardig diner neer te zetten. Maakt u zich op voor een totaalbeleving. Een volledig verzorgd avondje uit met een verrassend diner, live entertainment en inspirerende verhalen vanuit de stichting WE-support.

En dat alles op een avond waar de opbrengst voor de volle 100% gaat naar deze goede doelen: SKOV, Bambanani, De Zonnebloem, Made Blue en i-support. Vele ondernemers zetten zich belangeloos in voor deze avond. Zij zorgen ervoor dat deze avond een succes gaat worden en een heel mooi bedrag gaat opleveren.

Helpt u mee door nu meteen een tafel te reserveren? We hebben een maximaal aantal couverts, dus wees er snel bij.

Reserveer tafel

Helpt u mee door nu meteen een tafel te reserveren? We hebben een maximaal aantal couverts, dus wees er snel bij.

  • Wanneer : vrijdag 23 juni 2023 van 17:00 tot 24:00 uur
  • Waar : HQ i-team global, Hoppenkuil 27B
  • Wat : Compleet verzorgd 6 gangendiner met live entertainment
  • Kosten : de couvertprijs bedraagt € 149 per persoon, tafels van 8 couverts. (deelname is mogelijk met minimaal vier personen);

HET PROGRAMMA

Ontvangst: 17:00 uur  – Gasten stromen binnen en worden ontvangen en geplaceerd. 

Welkomstwoord: 18:00 uur – Eenmaal aan tafel, heten we u natuurlijk van harte welkom. 

Culinaire aftrap: 18:15 uur – Vanavond kunt u genieten van bijzondere gerechten van topchefs Gerard Wollerich, Dennis Middeldorp en Jermain de Rozario. Chef Casimir Evens zal aan de chefstable plaatsnemen. 

Aandacht voor de goede doelen: 20:00 uur – Naast samen een heerlijke avond beleven, staat deze avond in het teken van het goede doel. Verhalen over de successen en ambities van de goede doelen, geven de avond een inspirerende touch. 

Afsluiting in de zaal: 24:00 uur – We sluiten de avond af met een overheerlijke laatste gang van het diner. Deze editie is er helaas geen mogelijkheid tot een dansje, maar sluiten we af met een dankwoord.  

BIJZONDERHEDEN

Dresscode: Ook deze editie hanteren wij de dresscode Tenue de ville

Rondleiding: Indien interesse in een walk&talk door ons inspiratiecentrum van i-team Global laat het ons per email weten s.v.p.

Bob-service: op aanvraag. We serveren een passend wijnarrangement bij de culinaire gerechten waardoor u wellicht gebruik wilt maken van een Bob-service. U wordt met uw eigen auto thuisgebracht. (Beperkt beschikbaar, kosten zijn voor eigen rekening). Neem contact op voor meer informatie.

Beide zijn aan te vragen via events@i-teamglobal.com.

i-air: We ontvangen u in ruimtes waar we middels de i-air voor gezuiverde lucht zorgen.

WIE KOKEN ER VOOR U?

DENNIS MIDDELDORP

Restaurant: Sense in Den Bosch

“Eten moet spannend zijn, zonder afbreuk te doen aan het authentieke product”.

De geboren en getogen Bosschenaar haalt het beste uit dagverse ingrediënten: “Bij het bedenken van een gerecht wil ik de essentie van smaken samenbrengen. Genieten van smaak, kleur, mondgevoel, de sfeer; alles moet kloppen. Horeca heeft altijd zijn mijn bloed gezeten. “In 2008 startte ik een eigen restaurant; made Sense! In 2011 kwam de Michelinster, totaal onverwacht voor mij en mijn keukenbrigade. Wij waren namelijk gewoon bezig met onze passie en de gast!”

CASIMIR EVENS

Restaurant: VANE Restaurant & Skybar

“We koken letterlijk op grote hoogte, in Eindhovens hoogste restaurant en skybar”

“Om terug te zijn in Eindhoven en op deze unieke locatie dit restaurant neer te mogen zetten, is een droom die uitkomt.” Casimir kwam in de Lichtstad terecht toen hij als zesjarige jongen uit Suriname kwam. Tijdens zijn opleiding als Horeca Ondernemer Manager ontdekte hij zijn passie voor koken en is de keuken ingestapt. “Wijn-spijs-beleving vind ik erg belangrijk. Ik maak graag een gerecht bij een wijn. Dat is een andere manier van denken. Ik ben altijd al bezig geweest met wijn, maak wijnreizen en wil continue nieuwe wijnen ontdekken.” Voor zijn gerechten laat Casimir zich graag inspireren door ingrediënten en specerijen uit alle windstreken. Dat refereert aan de naam VANE, wat windvaan betekent Hiermee creëert hij de heerlijkste frisse en verfijnde gerechten.

“Ik kook al jaren op niveau, ik kan niet anders. Ik ben niet bezig met Michel-sterren maar wil een sterk concept neerzetten. Ik voeg daar mijn eigen stijl en smaak aan toe.”

Deze editie zal Casimir aanwezig zijn als gast aan onze chefstable.

GERARD WOLLERICH

Restaurant: Wollerich

“Ik ben trouw aan basisproducten, maar zoek wel naar verfijning.”

In 1995 opende Wollerich zijn restaurant in een voormalig notariskantoor in Sint-Oedenrode. Hypotheken en testamenten maakten plaats voor een parade van smaken en texturen. Fijne Franse gastronomie met de mooiste wijnen in een prachtige ambiance. Ongedwongen en gemoedelijk. Twee jaar later had hij een ster in zijn eigen restaurant. “Ik ben trouw aan basisproducten, maar zoek wel naar verfijning. Speelse bereidingen die harmonieus aansluiten bij een traditioneel bereid hoofdingrediënt.” Dat Gerard zich vaker inzet voor het goede doel is geen geheim. “Het verrijkt mijn eigen leven”.

JERMAIN DE ROZARIO

Restaurant: De Rozario

“Alles draait om koken met heel je hart”

In 2016 gingen de deuren van De Rozario open en afgelopen jaar ontving hij al zijn eerste ster. Zoals Michelin zegt: ‘Hier degusteert u een keuken met punch en finesse.’ In De Rozario draait alles om koken met heel je hart. Zijn kookstijl is voornamelijk Aziatisch met een nadruk op Indonesië. “Verhalen vormen de basis voor mijn gerechten. Combinaties als zalm, dille en beetje komkommer kennen we wel. Zo maak je een gerecht. Een ziel krijgt het pas door het verhaal van de chef. De ingrediënten, de smaken, het verleden.“

Als 15-jarige ging hij het huis uit en rolde na veel soulsearching de horeca in en raakte met het kookvirus besmet. In sneltreinvaart werkt Jermain zich op tot chef de partie bij tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen. “Als Soenil Bahadoer me niet van straat had gehaald, was er niets van me geworden. Zo voelt dat echt.”

De opbrengst gaat volledig naar:

SKOV logo