18 JULI 2021 – SUPPORT-loop

Stappen zetten voor WE-support
Als we niet samen aan tafel kunnen, dan gaan we maar samen aan de wandel! Hou jij van wandelen en wil je bijdragen aan de goede doelen van Stichting WE-support? Wandel dan op zondag 18 juli mee met de SUPPORT-loop van Stichting WE-support en laat je kilometers sponsoren. Je bepaalt zelf je wandeluitdaging: met wie, waar en welke afstand je loopt. Of je nu 5 kilometer loopt of 50, elke stap telt.

Deelname is gratis, maar schrijf je wel in om aan te geven voor welk goed doel je gaat lopen! Wij zorgen voor een leuk wandelpakketje voor onderweg wat je krijgt bij het startpunt: i-team Global. Ter inspiratie hebben we zo’n 5 wandelroutes voor jou in kaart gebracht in de regio Eindhoven. Van de Genneper Parken tot aan een street art stadswandeling, voor ieder wat wils. Houd je kilometers bij op je stappenteller van je telefoon en stuur aan het einde van de dag een screenshot naar welkom@stichtingwesupport.nl.

Waarom meedoen?
• Een gezellige zondagbesteding met je vrienden, familie en of kinderen.
• Je steunt de goede doelen Made Blue, SKOV, Bambanani, De Zonnebloem en i-Support.
• Wandelen geeft energie, helpt onthaasten en verbetert je creativiteit.
• Je wordt nog eens verrast door wat Eindhoven te bieden heeft.
• Zelfs bij slecht weer heb je een interessante dag dankzij de rondleiding door het bijzondere Inspirational Centre van i-team Global.

Gezellig samen naar buiten

Kies één van de groene wandelroutes in Eindhoven. Voor onderweg hebben we een aantal leuke bezoek/bekijk tips genoteerd voor je. Geheel vrijblijvend en op eigen initiatief te bezoeken. Denk aan street art, een hippe ijssalon tot een koffie to go. Sanitaire voorzieningen en eventuele versnaperingen zijn tevens aangegeven.

Het vertrekpunt van die dag is bij i-team global. Hier heb je de mogelijkheid voor een rondleiding in kleine groepen van circa 8 personen.  Ook de stappen die je zet door ons Inspiration Centre tellen gewoon mee! Laat je inspireren in het bijzondere pand waar je van de ene wereld in de andere loopt. Heb jij het nieuwe decor met de trein en vliegtuig al gezien?

Sponsoring van je kilometers:

Voordat je gaat wandelen, zorg je zelf voor sponsoring van jouw wandeling. Je kan geld ophalen voor elke gelopen kilometer of je vraagt een vast bedrag aan je sponsoren, familie, vrienden of buren. Of doe een oproep op social media.

Aan het einde van de dag stuur je een screenshot van je stappenteller op je telefoon naar welkom@stichtingwesupport.nl. Geef door voor welk goede doel jij en je gasten hebben gelopen. Je ontvangt van ons een tikkie of je gebruikt de doneerknop op de website. Stichting WE-support zorgt dat jouw sponsorbedrag bij het juiste goede doel terecht komt!

Bijzonderheden

Rondleiding: Op aanvraag per tijdslot–  Boek een inspirerende gratis rondleiding door het inspiratiecentrum van i-team Global en maak uw zondagje uit compleet. Geef dit aan op het aanmeldformulier. We kunnen rondleidingen geven in groepen van 8 personen.

Pakketje voor onderweg: Elke wandelaar krijgt een klein rugzakje met iets te drinken en te eten voor onderweg. Tevens krijgt u informatie over de mogelijke wandelroutes en de pitstops die u kunt maken. We verwachten dat u met de auto naar het startpunt van de wandelroute moet, nadat u bij i-team bent geweest. Uiteraard zorgen we voor informatie over de goede doelen waarvoor we die dag met elkaar wandelen.

Corona proof
Mag ik wel een wandeling maken gezien de coronamaatregelen? Ja, een wandeling maken mag. Bewaar minimaal 1.5 meter afstand en zoek geen drukke plekken op. De maatregelen in ons pand zijn conform de huidige richtlijnen van het RIVM. Ook houden we tijdslots aan waarop deelnemers ontvangen kunnen worden op het startpunt bij i-team global.

DE OPBRENGST GAAT VOLLEDIG NAAR:

SKOV logo