WE-support gelooft heilig in de kracht van de ontmoeting. Door mensen bij elkaar te brengen, stimuleer je gelijkgestemdheid, inspirerende gesprekken en krachtige samenwerkingen. Of gewoon een heel gezellige avond! ? Bekijk hieronder de aftermovie van de Charity Dinner avond.

Bekijk de aftermovie

OUDER-KIND-DAG

WE-support heeft de overtuiging dat het ontzettend belangrijk is dat onze kinderen onder goede omstandigheden opgroeien en veel kansen krijgen. Zij zijn namelijk de toekomst. En met de naderende vergrijzing zullen zij steeds meer moeten gaan doen voor onze samenleving. Voor WE-support is het dus een kleine stap om jaarlijks ook een event te organiseren waar we onze kinderen centraal zetten.

“Samen met je kinderen genieten van spelletjes, muziek & eten. Altijd geweldig!”

CHARITY DINNER

Wat kenmerkend is voor fondsenwerving is natuurlijk het benefit diner. En laten wij zelf nu net liefhebbers zijn van het ambacht gastronomie en koken. Met een aangeboren blik op gastvrijheid verzorgen we een volledig avondje uit op niveau voor onze supporters en hun gasten. Met de vrijwillige inzet van 4 bekende sterrenchefs toveren we prachtige diners op tafel. De expertise van het i-team eventsteam proberen wij onze gasten een avond te geven om nooit te vergeten. Deze diners organiseren we jaarlijks op de langste dag van het jaar (juni) een de kortste dag (december).

“Gastvrijheid, gezelligheid & vooral genieten”

Reserveer tafel