WE-support gelooft heilig in de kracht van de ontmoeting. Door mensen bij elkaar te brengen, stimuleer je gelijkgestemdheid, inspirerende gesprekken en krachtige samenwerkingen. Of gewoon een heel gezellige avond! Bekijk hieronder de aftermovie van een van onze Charity Dinner avonden.

Bekijk de aftermovie

OUDER-KIND-DAG

WE-support heeft de overtuiging dat het ontzettend belangrijk is dat onze kinderen onder goede omstandigheden opgroeien en veel kansen krijgen. Zij zijn namelijk de toekomst. En met de naderende vergrijzing zullen zij steeds meer moeten gaan doen voor onze samenleving. Voor WE-support is het dus een kleine stap om jaarlijks ook een event te organiseren waar we onze kinderen centraal zetten.

“Samen met je kinderen genieten van spelletjes, muziek & eten. Altijd geweldig!”

CHARITY DINNER

Wat kenmerkend is voor fondsenwerving is natuurlijk het benefit diner. En laten wij zelf nu net liefhebbers zijn van het ambacht gastronomie en koken. Met een aangeboren blik op gastvrijheid verzorgen we een volledig avondje uit op niveau voor onze supporters en hun gasten. Met de vrijwillige inzet van 4 bekende sterrenchefs toveren we prachtige diners op tafel. De expertise van het i-team eventsteam proberen wij onze gasten een avond te geven om nooit te vergeten.

“Gastvrijheid, gezelligheid & vooral genieten”

Reserveer tafel
Support Loop 2021

SUPPORT-LOOP

Omdat we door COVID-19 al een tijd niet met grote aantallen bij elkaar mogen komen, maar we nog steeds graag onze netwerken bij elkaar brengen voor het goed doel, gaan we deze zomer samen stappen zetten voor WE-support.

Deze SUPPORT-loop is een soort sponsorloop voor ons netwerk, hun vrienden, collega’s en familie. Daarbij loop je door het wonderlijke Inspirational Centre van i-team global maar ook door de prachtige groene regio’s van Eindhoven. Met deze support loop, steunen we samen toch onze goede doelen.

“Samen stappen zetten voor het goede doel. Doe jij mee?”