WELKOM!

Wat is nou een leukere manier om geld in te zamelen dan er letterlijk een feestje van te maken? Jaarlijks houdt Stichting WE-support meerdere fundraising events waarbij we niet alleen geld werven voor het goede doel, maar tevens tot het uiterste gaan om een piekfijn event neer te zetten met de beste beleving voor onze gasten. Dus naast een avondje heerlijk op sterrenniveau te dineren of een leuke dag met je eigen kinderen op pad te gaan, steun je tevens het goede doel. Geen onbelangrijk detail: van de donaties gaat 100% van de opbrengst naar deze goede doelen!

TOGETHER WE ACHIEVE MORE

De stichting wordt jaarlijks gefinancierd door i-team Global. Onder het mom ‘together we achieve more’ zoekt i-team Global naar goede doelen waar zij hun support aan kunnen verlenen. Dit zijn goede doelen die significant het verschil maken. Danwel in onze eigen regio, danwel in de rest van de wereld.

‘WE’ staat dus voor samen. Want samen bereik je meer dan alleen. Dat geldt ook voor onze WE-supporters, oftewel donateurs. Dankzij de inzet van de i-team medewerkers en het bestuur van WE-support zetten we steeds weer een verrassend top event neer waar we onze donateurs graag samen brengen en in de watten leggen.

CREATING A COMMUNITY

Door mensen met dezelfde interesse samen te brengen, biedt WE-support elke ondernemer uit de regio de kans om een sociale bijdrage te leveren. Als facilitator zorgen we dat jij als supporter (donateur) niet alleen een schouderklopje krijgt voor je support, maar ook een leuke beleving. We kiezen voor persoonlijk contact, proberen een relatie op te bouwen met onze supporters. Dat echte wij-gevoel. We moeten het tenslotte samen doen!

community network

WE SUPPORT YOUR CARE!

In de Corona periode heeft de stichting in samenwerking met 5 sterrenchefs in de regio Eindhoven, een fantastisch project mogen hosten in 2020. Dankzij de bijdrage van donateurs, vrijwilligers en natuurlijk het team van 5 topchefs hebben we ruim 4500 maaltijden (!) bereid en verspreid voor verschillende zorginstellingen in Eindhoven. In slechts één week tijd werd dit initiatief opgezet uit naam van Stichting WE-Support, en stonden we ineens te koken om op Koningsdag de eerste 300 zorgprofessionals van heerlijke asperges te voorzien! Inmiddels zijn de laatste maaltijden uitgereikt en kijken de chefs uit naar het volgende lichtpuntje; koken in hun eigen restaurants vanaf 1 juni 2020.

Nogmaals dank aan alle donateurs en partners: i-team Global, Sligro Food Group, Oriental Green House, Restaurant Wollerich, Stichting i-Support, Stassen & Kemps Advocaten B.V., Van der Hoorn buigtechniek, Simac IT NL, digio Holding, Rotary Eindhoven, ING Grootzakelijk regio ZO, Archipel Zorggroep, @Lionsclub Kempenland en Copaco NV.

GASTENBOEK

Lees de reacties van onze gasten tijdens de events van WE-support of deel zelf je ervaring en plaats een berichtje in ons gastenboek!
Ben jij er ook bij volgende keer?

Laat iets achter in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht en je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
42 berichten.
Eric heeft geschreven op 21 juni 2019 om 19:52:
Genieten!!!
Lieke Borsten heeft geschreven op 19 juni 2019 om 21:22:
Wat een leuke middag was het Kindercircus! Zoveel blije gezichtjes van die kinderen en dan ook nog eens flinke donaties aan de goede doelen. Wat wil je nog meer? Erbij zijn volgend jaar!