WELKOM!

Wat is nou een leukere manier om geld in te zamelen dan er letterlijk een feestje van te maken? Jaarlijks houdt Stichting WE-support meerdere fundraising events waarbij we niet alleen geld werven voor het goede doel, maar tevens tot het uiterste gaan om een piekfijn event neer te zetten met de beste beleving voor onze gasten. Dus naast een avondje heerlijk op sterrenniveau te dineren of een leuke dag met je eigen kinderen op pad te gaan, steun je tevens het goede doel. Geen onbelangrijk detail: van de donaties gaat 100% van de opbrengst naar deze goede doelen!

TOGETHER WE ACHIEVE MORE

De stichting wordt jaarlijks gefinancierd door i-team Global. Onder het mom ‘together we achieve more’ zoekt i-team Global naar goede doelen waar zij hun support aan kunnen verlenen. Dit zijn goede doelen die significant het verschil maken. Danwel in onze eigen regio, danwel in de rest van de wereld.

‘WE’ staat dus voor samen. Want samen bereik je meer dan alleen. Dat geldt ook voor onze WE-supporters, oftewel donateurs. Dankzij de inzet van de i-team medewerkers en het bestuur van WE-support zetten we steeds weer een verrassend top event neer waar we onze donateurs graag samen brengen en in de watten leggen.

CREATING A COMMUNITY

Door mensen met dezelfde interesse samen te brengen, biedt WE-support elke ondernemer uit de regio de kans om een sociale bijdrage te leveren. Als facilitator zorgen we dat jij als supporter (donateur) niet alleen een schouderklopje krijgt voor je support, maar ook een leuke beleving. We kiezen voor persoonlijk contact, proberen een relatie op te bouwen met onze supporters. Dat echte wij-gevoel. We moeten het tenslotte samen doen!

GASTENBOEK

Lees de reacties van onze gasten tijdens de events van WE-support of deel zelf je ervaring en plaats een berichtje in ons gastenboek!
Ben jij er ook bij volgende keer?

Laat iets achter in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht en je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
43 berichten.
Karel Smetsers heeft geschreven op 8 december 2022 om 14:47
En wederom een fantastische avond tijdens het We-Support charity dinner van 26 november jongstleden.!!!
4 Michelin sterrenchefs verzorgden een culinair hoogstaand 6 gangendiner dat werd begeleid door bijpassende wijnen. The little big band, met Franklin Brown als zanger, zorgde tijdens het diner voor stemmige achtergrond muziek en wat later op de avond voor heerlijke dansmuziek waarbij de voetjes van de vloer gingen. Wij, als afvaardiging van De Zonnebloem regio Eindhoven, mochten een cheque met het fantastische bedrag van 7100 euro in ontvangst nemen. Hiervoor kunnen we weer mooie activiteiten organiseren voor eenzame mensen met een lichamelijke beperking om hen op deze manier bij de maatschappij betrokken te houden. Onze dank gaat uit naar mevrouw en meneer van de Ven, de medewerkers van I-Team Global en iedereen die deze avond tot een onvergetelijke heeft gemaakt. 23 juni 2023 zijn we weer van de partij.
Karel Smetsers heeft geschreven op 16 juli 2022 om 14:16
Wat hebben we op 24 juni jl weer genoten van een fantastische avond in het pand van I-Team Global. Culinaire hoogstandjes, bereid door 3 sterrenchefs met hun keukenbrigades, werden, begeleid door zorgvuldig geselecteerde wijnen, omlijst door entertainment van hoog niveau in een mooie setting. 6 geselecteerde goede doelen werden verrast met een cheque met daarop een geweldig bedrag waardoor zij hun goede werk kunnen blijven voortzetten. Namens alle gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem regio Eindhoven dank aan mevrouw en meneer van de Ven en hun medewerkers en de 2 extra donateurs voor de gulle bijdrage.
Wanda Arts heeft geschreven op 30 april 2020 om 16:46
Super bedankt voor de heerlijke maaltijd. We hebben met ons gezin genoten.#staysafe
Karel Smetsers heeft geschreven op 23 december 2019 om 15:26
Beste mevrouw en meneer van de Ven, de medewerkers van I-Team Global en alle gasten: bedankt voor de geweldige avond die we op 19 december jongstleden weer mochten beleven. Culinaire hoogstandjes begeleid door de meest fantastische wijnen, mooie ambiance en geweldig entertainment. En dat alles in het kader van 5 goede doelen die alle weer een prachtig geldbedrag in ontvangst mochten nemen.
Fijne feestdagen allen en tot juni 2020!!!!!
Karel Smetsers,
namens De Zonnebloem, regio Eindhoven.
Frans heeft geschreven op 19 december 2019 om 21:40
Prachtige avond , met een geweldige ambiance, top koks en een prachtig diner. Een avond waar voor de goede doelen, die een prima verhaal verteld hadden, een heel mooi bedrag is opgehaald.
Of te wel een groot compliment .
De Geus heeft geschreven op 19 december 2019 om 21:35
Geweldige avond die wederom de ogen doet openen en dankbaar maakt voor datgene wat wij allen beschouwen als “normaal”. Hulde voor de organisatie van deze avond die ons doet beseffen dat we ten allen tijden niet moeten stoppen om ons heen te blijven kijken en beseffen wat we kunnen betekenen voor de mensen om ons heen, op welke wijze dan ook.
Helmond friends heeft geschreven op 19 december 2019 om 21:33
Bedankt voor een gezellige avond met muziek en heerlijke gerechten. Succes alle goede doelen die worden gesteund!
Robbert heeft geschreven op 19 december 2019 om 21:32
Het was een fantastische avond hebben erg erg van kunnen genieten en het eten was voortreffelijk. Wat een ontzettend mooi initiatief om op deze manier vijf goede doelen te sponsoren. Op naar nog een paar mooie jaren.
Peter Stassen heeft geschreven op 19 december 2019 om 21:31
We hebben onze gasten en ons zelf weer op een fantastisch culinair avontuur mogen trakteren. Dit in een ambiance waar goede doelen worden gesteund is natuurlijk een fantastische combinatie.
Robin Pot heeft geschreven op 19 december 2019 om 18:26
Heel gaaf! Wat een ambiance..
Machiel van Dooren heeft geschreven op 19 december 2019 om 18:24
Namens #teamblue veel dank voor de impactvolle samenwerking en wederom fantastische avond in het I-mop HQ!

#makeitblue
Frank heeft geschreven op 19 december 2019 om 18:24
En het water is natuurlijk het lekkerst!
Anne heeft geschreven op 19 december 2019 om 18:22
He-le-maal fantastisch! En ik heb alleen nog maar het voorgerecht op.
Wesley van boxtel heeft geschreven op 27 juni 2019 om 17:22
I team en alle andere bedankt voor de leuke dag ik en mijn kids hebben heerlijk genoten....en wie weet tot volgend jaar???? Wesley Ayronn Raedynne en Querann van Boxtel
Ed Rakhorst heeft geschreven op 27 juni 2019 om 11:31
De Vrienden van Bambanazi zijn tijdens dit fantastische diner verrast met een cheque van ruim € 10.000, en daar maken we in Zuid-Afrika een ongelooflijk verschil mee. Meer zien kijk op www.bambanani.org
Baie Dankie!
Karel heeft geschreven op 22 juni 2019 om 10:44
Tijdens een fantastische avond vol culinaire hoogstandjes, mooie wijnen en goede muziek heb ik namens De Zonnebloem regio Eindhoven een cheque van maar liefst 6200 euro mogen ontvangen. Mevrouw en meneer van de Ven hartelijk dank voor alles. Ria en Karel Smetsers
Michel Andeweg heeft geschreven op 21 juni 2019 om 22:11
Wat een heerlijke avond opnieuw, wij zijn er de volgende editie graag weer bij. Dank jullie wel.
Lucien van der aa heeft geschreven op 21 juni 2019 om 21:32
I team, wederom een geweldige avond ..mijn gasten hebben onwijs genoten
Tot de volgende editie in december

Gr. Lucien
Rick, Kim, Charlotte en Jaccoline heeft geschreven op 21 juni 2019 om 21:30
Fantastische avond met onze favoriete SKOV’ers! Groetjes
Mee eens, skov is mijn favo goede doel
Paul Jongen heeft geschreven op 21 juni 2019 om 21:28
Beste Frank,
Dank voor een topexperience.

Paul